Top 2000 Live Café

Nieuw in ons aanbod is het Top 2000 live Cafe. Een spetterend event met popkoren, live band en bekende DJ’s.

DEN HAAG – Bohemian Rhapsody, Hotel California en Stairway to Heaven. Deze legendarische nummers vormden in 2016 de top drie van de Top 2000. In december wordt bekend of deze liedjes opnieuw het meest populair zijn. Speciaal voor muziekliefhebbers wordt in dezelfde periode een Top 2000 Live Café georganiseerd in een theatertent op het Malieveld in Den Haag. Een hommage aan de muziek en bovenal een bruisend evenement met live band, popkoor en originele Top 2000 DJ’s. Het Top 2000 Live Café vindt elke avond plaats van 27 december tot en met 30 december. De voorverkoop is begonnen.

Het is ieder jaar weer een periode waar muziekfans met spanning naar uit kijken. De start van de Top 2000, een radioprogramma van de publieke omroep waarbij de 2.000 populairste platen achter elkaar worden gedraaid. Een bonte stoet van muziekstijlen en genres komt voorbij tijdens de laatste dagen van het jaar. Het nieuwe ‘Top 2000 Live Café’ in Den Haag sluit naadloos bij dit muzikale spektakel aan. In een grote theatertent op het Malieveld wordt een ode gebracht aan de populairste muziek van dit moment, die gedraaid wordt door DJ’s Mark Stakenburg en Kasper Kooij. Ze zijn bekend van de originele Top 2000. Daarnaast speelt de band ‘Piano House’ gedurende de avond een groot aantal nummers live. ,,Het wordt een ongeëvenaard muzikaal feest”, zegt woordvoerder Mike Leegwater. ,,De band is gespecialiseerd in verzoeknummers en improvisatie. Ze spelen zowel rock, pop als Nederlandse klassiekers. De groep past dan ook perfect bij een avond als deze.” Ook een koor komt voorbij. ,,Ze zingen vooral popnummers. Samen met de muzikanten en originele Top 2000 DJ’s maken we er een onvergetelijk evenement van.”

Videoschermen

De setting is intiem en ademt de sfeer uit van een groot café. ,,Met een biertje in de hand luisteren naar de grootste hits aller tijden, daar gaat het vooral om. Op videoschermen die op verschillende plaatsen worden geplaatst,  geven we veel achtergrondinformatie en er worden clips getoond. Onze DJ’s verzorgen aan het begin van de avond een quiz. Het ‘Top 2000 Live Café’ is echt een ‘must’ voor elke muziekliefhebber.” Ook aan passende decoratie is gedacht. ,,We stellen honderden originele covers van Lp’s tentoon dus er is veel om te zien en te bekijken. Daarnaast wordt een speciale vinyl store ingericht waar je eindeloos door platen kunt struinen.” De producenten willen van het ‘Top 2000 Live Cafe’ een jaarlijkse traditie maken. ,,We pakken groots uit en hopen op veel publiek. Dit evenement past perfect bij de decemberperiode.” Tussen 27 en 30 december start het evenement om 19.00 uur en eindigt om 24.00 uur. Inloop is gedurende de volledige avond mogelijk.

Copyright - Hillenaar Events - gerealiseerd door Webpress